2009

Christianshavnermilen September 2009

OK her overgik jeg så igen mine vildeste fantasier om tid og placering. Siden min første Christianshavnermil i det sene forår, hvor jeg i min aldergruppe blev nr. 126 med en tid på 43 min. og 03 sek. har jeg nu skrællet godt 8 min. af tiden på ruten på de 7,532 km. Denne gang blev sluttiden 34 min. og 49 sekunder, hvilket rakte til en 48. plads. Meget tilfredsstillende.

|

DHL Stafetten 2009

I dag torsdag stillede mit firma Kontrapunkt op til 5 x 5 km DHL-stafet i Fælledparken i København med 4 hold på den firmafestgrillduftende rute. DHL Stafetten er Europas største motionsløb - i år med over 100.000 deltagere fordelt over fem dage i Fælledparken. Det startede i mandags.

Sidste år løb jeg de 5 km på 25 min. og 20 sek. og det holdt hårdt. I år sprang jeg alle mine personlige rekorder og høvlede i mål på kun 22 min. 28 sek. Det var jeg selv vanvittig godt tilfreds med.

Maja var med og heppe og det gjorde hun godt.

|

Skodsborg retur

Så tog Kasper og jeg også lige en tur på Strandvejen til Skodsborg og hjem. Glimrende tur med god modvind hjem. Han er s’gu ikke uden evner den søn! Tog alle bakker i overlegen fin stil med fuld tryk på. Vi lå og øvede os i at køre på hjul og så ellers hyggesnakke, når vi kunne trække vejret...

|

Rungsted Havn retur

Så kom Allan og jeg afsted på en aften tour til Rungsted Havn. Jeg var nok lidt træt i stængerne fra i går, så det blev vist mest til at ligge på hjul for mit vedkommende - men Allan er generøs eller også lod han bare som ingenting... En lille time hver vej - perfekt.

|

Christianshavnermilen August 2009

Yes - did it again! Skar 3 minutter af min sidste tid. Nu er vi nede på 37 min. Igen - Christianshavnermilen på 7,532 km - samme rute. Både Kasper og Maja cyklede med for at heppe - det gjorde de godt! Min kollega Tobias - den unge mand(!) - kom et par minutter før i mål end jeg - men han er jo også så ung...

|

Ny iPhone 3GS

OK, jeg indrømmer blankt at jeg er en f...... nørd. Igen i år stod jeg i kø på Strøget for at være en af de første til at få fingrene i Apple’s nye iPhone. I år var jeg der nogle timer tidligere end sidste år. Fra kl. 16. og frem til kl. 00.01 hvor døren blev åbnet hos Telia på Strøget. Sidste år var jeg nummer 83 i køen. I år nummer 5. Det var klart en rar ting, for så kunne jeg komme hurtig hjem i seng - NOT!! Der skulle jo nørdes med den nye i nogle timer inden sengen bliver kørt ind - smil.Denne gang købte jeg den i hvid og dobbelt RAM-plads - 32GB. Lige nu er den igang med at synkronisere alle mine programmer, adresser, telefonnumre, bookmarks, kalendere, mails, musik, film og billeder over på den nye.

Yes I’m a happy, happy guy...
|

Sommerferie Jylland 2009

Så har vi været en god uges tid i Jylland på ferie. Tirsdag den 7. juli tog vi en afslappende og hyggelig tur med toget til farmor i Vejle......og hyggede os med bl.a. bold og hund i haven. Og så en stribe gøremål - slå græs, rense fliser i indkørslen for mos, reparere havelåger og male. Altsammen mens Tour De France kørte fast i baggrunden, så man kunne gå til og fra hele tiden - stort hit for nogen af os...Torsdag d. 9. juli kørte vi til Silkeborg for at tage en tur med Hjejlen på Silkeborg-søerne ud til Himmelbjerget for at bestige dette rekord-høje bjerg. Selv oppe fra tårnet var Maja ikke helt overbevist om storheden.Vi var også inde og se den 2.400 år gamle Tollundmand på Silkeborg Museum, der stadig er noget særligt fantastisk, som han ligger der - hængt og siden lagt i en mose og så genfundet i 1950. At man også kan se hans skægstubbe gør det bare endnu mere ”livagtigt”...Fredag den 10. juli tog vi så med kusine Lone, Henrik, Mie og Ida til Århus for at bruge dagen på en tur i Den Gamle By.Dejlig tur med madpakker og hyggesnak til sent på aftenen. Ungerne fandt hurtigt ud af at udnytte byens tilbud - og ingen faldt i vandet.Det gjorde Kasper og Maja dog søndag den 12. juli hvor vi igen kørte nordpå. Denne gang til Djurs Sommerland. Vejret så ret truende ud, men den endte varm og solrig og badelandet blev maximalt udnyttet - masser af fede vandrutsjebaner. Vi kom også rundt i resten af parken og fik vel egentlig prøvet det hele.Sidst på eftermiddagen tog vi fra Djurs Sommerland og gjorde holdt i Ebeltoft for at tage en rundtur på det gamle krigs- og kongeskib Fregatten Jylland. Kasper havde før været der med klassen, så han viste rundt. Imponerende stort træskib og lidt for livagtig for Maja, der blev lidt forskrækket over en dukke-opsætning med lyd, der på kanondækket viste en soldat, der fik amputeret sit ben - whow...!Mandag den 13. juli gik turen igen til Århus. Farmor skulle en tur på sygehuset i Århus for at få taget nogle blodprøver, så vi kørte hende derop. Derefter blev det også til en kort tur i Domkirken og på Strøget inden vi igen vendte næsen hjem til Vejle igen.Alle dagene brugte vi på at skyde efter dåser og skydeskiver med Kaspers nye erhvervelse på farmors haglgevær - et kikkertsigte. En hel dag blev der brugt på at justere det....Maja brugte også ret megen tid - men det mest på at holde kontakten med vennerne via SMS.Her til aften kom vi så hjem til dejlige Havnen igen... dejlig ferie hos farmor i Jydeland.
|

Christianshavnermilen Juli 2009

Igen løb jeg motionsløbet i mit ”hood” - Christianshavnermilen på 7,532 km - samme rute. Det gik bedre end sidst denne gang - jeg forbedrede min egen tid og placering med mere end 3 min. Det var jeg godt tilfreds med. Jeg blev nummer 81 med en tid på 39 min. og 53 sek. Både Kasper og Maja cyklede med for at heppe og tage billeder af deres far - dejligt.

|

Depeche Mode koncert

Her til aften var Kasper og jeg til Depeche Mode koncert i Parken. Der var fyldt helt op på plænen og vi havde fået to pladser bagest lige midt for - kanon pladser. Kasper kunne synge med på de fleste numre - Enjoy The Silence, Walking In My Shoes, Strangelove og Personal Jesus. Vi fik en øl og popkorn og så skrålede vi ellers med.Men vi havde begge en klage - hvorfor spillede de ikke Kaspers og mit ynglingsnummer: World In My Eyes? Vi kan i hverttilfælde teksten!

World In My Eyes

Let me take you on a trip
Around the world and back
And you won't have to move
You just sit still

Now let your mind do the walking
And let my body do the talking
Let me show you the world in my eyes


...

© 1990 Martin Lee Gore - Depeche Mode

Nå, men fed koncert. Og så spillede de dejligt højt 8)
|

KP Team Tour 2009

Så blev det tid til årets sommerudflugt med mit arbejdsteam på Kontrapunkt. Som sidste år var det igen en palette af kropslig aktivitet, kulinarisk nydelse og kulturel oplevelse.

Vi startede ude på Amager med en omgang golf og derefter go-cart. Begge dele indendørs. Jeg måtte dog udgå efter blot 3 omgange på go-cart-banen, da jeg, lidt overraskende for mig selv, blev kørersyg - én af mine medfødte og til alle tider nærværende skavanker. Det var lidt øv. Jeg gik udenfor for lige at trække lidt frisk luft.Desværre blev jeg så, lige der udenfor på gaden, vidne til et dramatisk trafikuheld med dødelig udgang. Det var ret ubehageligt. Men jeg/vi blev som sådan ikke involveret, hvorfor vi umiddelbart kunne fortsætte udflugten, dog med tanken om hvor hurtigt ting kan ske og ændre alt.

Fra go-cart-banen tog vi så på Italiensk restaurant i indre by og derfra direkte til stand up i Staldende bag Cirkusbygningen. Et glimrende og sjovt line up med Audrey Castañeda som vært for aftenen med Dan Andersen, Linda P, Simon Talbot, Martin Veltz, Steen Molzen og Anders Matthesen.


Her fra venstre Tina, Hanne, Peter, Thomas, Caroline, Jacob og Jannie (der tager billedet).

Vi kom til at sidde helt oppe på første række og undgik stort set alle ikke at indgå i ufrivillig og frivillig dialog med komikerne. Hanne var dog nok den, der klarede det bedst, idet hun fik Anders Matthesen på glat is ved at spørge til hans mobilnummer.Jeg nøjedes bare med at få et billede af Anden på trappestenen udenfor - mest for bare at gøre min søn jaloux. Spurgte pænt og fortalte ham at min søn er stor fan.

Alt i alt en helt kanon eftermiddag og aften med min kollegaer. Tak for det!
|

Christianshavnermilen Juni 2009

I dag løb jeg sammen med et par kollegaer fra Kontrapunkt bydelens store motionsløb - Christianshavnermilen sammen med godt 1.000 andre motionister. Løbet er på en god gammeldags dansk mil - svarende til 7,532 km. Der løbes på en rute i de naturskønne grønne omgivelser i området omkring Christianshavns Vold og Holmen

Jeg er ok tilfreds med min placering, som i min aldergruppe blev til en 126. plads med en tid på 43 min. og 03 sek. Det er lidt i den tunge ende, men med nul skader...!

|

Tårnet åbnet igen

Så er der åbnet igen for adgang til tårnet i Vor Frelser Kirke - byens bedste udsigt. Efter at have stemt til Europa-Parlamentet og ændring i tronfølgeloven på Christianshavns Skole var en tur i tårnet på sin plads - dejlig ”nabo” at have. Sad længe og nød udsigten og tog et par billeder - bl.a. af mit hjem deroppe fra.

|

Kasper på Det Frie Gymnasium

Kasper har længe vist, at dagene på HLS (Hillerød Lille Skole) var talte, for der kan man kun gå i skole til og med 7. klasse. Så det sidste halve års tid er tankerne gået på, hvilken skole han skulle fortsætte 8. og 9. klasse i. Han har overvejet både DAS i Hillerød og Christianshavns Skole, men har nu taget sin helt egen beslutning om, at det skal være Dragen på Det Frie Gymnasium på Nørrebro her i København. Grundskolen for 8. og 9. klasse kaldes Dragen og senest i dag fredag skulle han melde tilbage til skole, om han ønskede at gå der eller ej.Nu har han taget beslutningen og efter sommerferien starter så et helt nyt liv med nye indtryk, omgivelser, muligheder og venner.
|