Personlig

Bryllup

Så blev vi gift. Jeg fik min vidunderlige Jane og der var ikke et øje tørt. F... hvor jeg elsker hende! Det var en helt igennem fantastik dag - bevægende, smuk og begivenhedsrig dag. Nu glæder vi os til resten af livet sammen - og så en bryllupsrejse i den nærmeste fremtid.

IMG_6368

Der er flere billeder på vores website www.janepeter.dk

Endnu en gang tak til alle dem der var med til at fejre os i kirken og til festen.
|

Frieri...

Nu er der gået en rum tid, siden jeg sidst har skrevet på min blog. Der er løbet meget vand i åen. Vigtigst af alt så mødte jeg min kæreste Jane i juli måned sidste år. Det har været et lykkeligt år med glæde og optimisme og ikke mindst stor kærlighed.For nogen tid siden besluttede jeg mig for, at jeg ville fri til Jane - for at blive mand og kone. Efter næsten et års kæresteri, er jeg ikke i tvivl om, at jeg har fundet kvinden i resten af mit liv. Hun får det bedste frem i mig, gør mig glad, får mig til at smile og hun er bare det dejligste. Derfor føles det også helt selvfølgeligt, at vi sammen må blive et ægtepar.

Jeg besluttede mig for, at når det nu skulle være, så skulle det også være ordenligt. Vi aftalte i foråret en rejse sydpå og da rejsemålet var øen Skiathos i de græske Sporader, var det nærliggende, at udnytte lokationen fra den romantiske slut-scene i Abba-musical-filmen Mamma Mia! med bl.a. Meryl Streep, Pierce Brosnan og Colin Firth fra 2008. Den blev primært filmet på naboøen Skopelos og slutscenen er et bryllup i en lille fin hvid kirke på toppen af et stejlt klippeskær i havet for enden af en øde bjergvej med skarpe hårnålesving på den østlige bjergside af Skopelos. Kirken hedder Agios ioannis - eller nemmere på engelsk: Church of Saint John.Intetanende omkring mit frieri fik jeg torsdag d. 10. juni "lokket" hende med et skib til øen, hvor vi i havnebyen lejede en lille bil og kørte til det øde klippeskær. Vi parkerede bilen og "kravlede" derop. På vej op af de godt 100 stejle trappetrin, mødte vi en brite på vej ned og som meget mystisk udbrød "Good luck!". Han kunne have sagt "Great view", "Watch your steps" eller "The way up there is steep" - men det gjorde han altså ikke - han ønskede "Good luck"!? Jane kiggede undrende på mig og jeg havde mere end svært ved at skjule min. Jane viste jo intet om, at jeg få øjeblikke senere ville fri til hende. Nogen sendte åbenbart et tegn fra oven!?Da vi kom derop og kortvarigt fik pustet lidt ud i skyggen af et stort oliventræ lige ved siden af kirken, fiskede jeg hurtigt, mens jeg havde Jane i hånden og hun spejdede ud over det azurblå hav, ringen frem fra lommen og satte mig på knæ og ventede på, at hun vendte sig om og så på mig. Der sad jeg, i noget der føltes som minutter, og iagttog det smukke væsen hun er, med hendes hånd i den ene og ringen i den anden og helt afslappet afventede hendes blik, så jeg kunne overraske og spørge om hendes hånd og hjerte.

Og overrasket - det blev hun! Da hun vendte sig om, stak hun i et hvin, der kunne høres langt omkring i de forrevne klipper langs kysten. Det var ikke et skrig eller råb. Det var et hvin. En høj, gennemtrængende lyd af ophidselse, nærmest som et angstudbrud. Jeg måtte gentage mit spørgsmål, for ordne var blevet overdøvet af hvinet første gang. "Vil du gifte dig med mig?" gentog jeg. Hun kastede sig om halsen på mig og tårerne flød og nærmest hulkende svarede hun "Ja, jeg vil!" Uhhhh... jeg var helt solgt! - lykkelig, dybt forelsket og bevæget.
|

Christianshavnermilen September 2009

OK her overgik jeg så igen mine vildeste fantasier om tid og placering. Siden min første Christianshavnermil i det sene forår, hvor jeg i min aldergruppe blev nr. 126 med en tid på 43 min. og 03 sek. har jeg nu skrællet godt 8 min. af tiden på ruten på de 7,532 km. Denne gang blev sluttiden 34 min. og 49 sekunder, hvilket rakte til en 48. plads. Meget tilfredsstillende.

|

DHL Stafetten 2009

I dag torsdag stillede mit firma Kontrapunkt op til 5 x 5 km DHL-stafet i Fælledparken i København med 4 hold på den firmafestgrillduftende rute. DHL Stafetten er Europas største motionsløb - i år med over 100.000 deltagere fordelt over fem dage i Fælledparken. Det startede i mandags.

Sidste år løb jeg de 5 km på 25 min. og 20 sek. og det holdt hårdt. I år sprang jeg alle mine personlige rekorder og høvlede i mål på kun 22 min. 28 sek. Det var jeg selv vanvittig godt tilfreds med.

Maja var med og heppe og det gjorde hun godt.

|

Rungsted Havn retur

Så kom Allan og jeg afsted på en aften tour til Rungsted Havn. Jeg var nok lidt træt i stængerne fra i går, så det blev vist mest til at ligge på hjul for mit vedkommende - men Allan er generøs eller også lod han bare som ingenting... En lille time hver vej - perfekt.

|

Christianshavnermilen August 2009

Yes - did it again! Skar 3 minutter af min sidste tid. Nu er vi nede på 37 min. Igen - Christianshavnermilen på 7,532 km - samme rute. Både Kasper og Maja cyklede med for at heppe - det gjorde de godt! Min kollega Tobias - den unge mand(!) - kom et par minutter før i mål end jeg - men han er jo også så ung...

|

Ny iPhone 3GS

OK, jeg indrømmer blankt at jeg er en f...... nørd. Igen i år stod jeg i kø på Strøget for at være en af de første til at få fingrene i Apple’s nye iPhone. I år var jeg der nogle timer tidligere end sidste år. Fra kl. 16. og frem til kl. 00.01 hvor døren blev åbnet hos Telia på Strøget. Sidste år var jeg nummer 83 i køen. I år nummer 5. Det var klart en rar ting, for så kunne jeg komme hurtig hjem i seng - NOT!! Der skulle jo nørdes med den nye i nogle timer inden sengen bliver kørt ind - smil.Denne gang købte jeg den i hvid og dobbelt RAM-plads - 32GB. Lige nu er den igang med at synkronisere alle mine programmer, adresser, telefonnumre, bookmarks, kalendere, mails, musik, film og billeder over på den nye.

Yes I’m a happy, happy guy...
|

Christianshavnermilen Juli 2009

Igen løb jeg motionsløbet i mit ”hood” - Christianshavnermilen på 7,532 km - samme rute. Det gik bedre end sidst denne gang - jeg forbedrede min egen tid og placering med mere end 3 min. Det var jeg godt tilfreds med. Jeg blev nummer 81 med en tid på 39 min. og 53 sek. Både Kasper og Maja cyklede med for at heppe og tage billeder af deres far - dejligt.

|

Christianshavnermilen Juni 2009

I dag løb jeg sammen med et par kollegaer fra Kontrapunkt bydelens store motionsløb - Christianshavnermilen sammen med godt 1.000 andre motionister. Løbet er på en god gammeldags dansk mil - svarende til 7,532 km. Der løbes på en rute i de naturskønne grønne omgivelser i området omkring Christianshavns Vold og Holmen

Jeg er ok tilfreds med min placering, som i min aldergruppe blev til en 126. plads med en tid på 43 min. og 03 sek. Det er lidt i den tunge ende, men med nul skader...!

|

Tårnet åbnet igen

Så er der åbnet igen for adgang til tårnet i Vor Frelser Kirke - byens bedste udsigt. Efter at have stemt til Europa-Parlamentet og ændring i tronfølgeloven på Christianshavns Skole var en tur i tårnet på sin plads - dejlig ”nabo” at have. Sad længe og nød udsigten og tog et par billeder - bl.a. af mit hjem deroppe fra.

|