Historien om mine aner

Jeg har i en årrække skrevet på historien om mine aner og det er nu blevet til første del af en bog i to dele, hvor første del har fået titlen “Mine aner”. Anden del af bogen har pt. arbejdstitlen “Mine erindringer” og den er nu det, jeg har kastet mine ressourcer på, efter færdiggørelsen af første del.

1485 Peter på Rigsarkivet 2014

Det har været en meget stor opgave at få færdiggjort “Mine aner”, der i udgangspunktet har taget afsæt i min slægtsforskning. Efter et større research-arbejde på landets arkiver, bag skærmen og stribevis af interviews med tætte familierelationer, fjerne slægtninge og venner og bekendte af familie, har et intensivt skrivearbejde, en større billede- og dokumentationsindsamling samt en slidsom redigering og katalogisering nu endelig båret frugt.

Jeg har i dag, efter 4. revidering af “Mine Aner”, valgt at offentligøre og frigive mine ord om mine aner. Det gør jeg på dagen hvor mine to børn - min søn Kasper, 20 år og min datter Maja, 15 år, hver får et eksemplar af “Mine Aner” på print og som download til iPad og iPhone i et interaktivt bogformat, der udover bogens “hard copy” print af tekst og billeder, også giver mulighed for at se og høre bogens media-indhold i form af “underlæggende” billeder, lyd og video.

At jeg har offenliggjort ”Mine aner” betyder, at den nu ligger på mit website og frit kan downloades i forskellige formater.

Læs mere her.
blog comments powered by Disqus