Keynote Remote

Apples Keynote Remote til iPhone er et program der gør iPhone i stand til at fungere som “fjernbetjening” af en Apples præsentationsprogram Keynote, der er et glimrende program og alternativ til Microsoft PowerPoint. Ønsker man en tilsvarende iPhone/Microsoft PowerPoint løsning kan dette naturligvis også løses - læs mere her. Keynote Remote fungerer helt fint og slides skiftes ved at ”bladre” med fingeren på iPhonen. Man kan se nuværende og næste slide på iPhone og man kan se det enkelte slides noter. Meget brugbart.

For at kunne dette, kræves en forbindelse via WiFi mellem iPhone og Mac. Forbindelsen etableres via enten et eksisterende WiFi-netværk - eller et ad-hoc WiFi-netværk omkring Mac’en. Fordelen ved Keynote Remote på iPhone, i modsætning til f.eks. en infrarød fjernbetjening, er større afstand og uafhængighed af “eye-of-sight” mellem iPhone og Mac.

Jeg har skrevet en guide, der beskriver hvordan iPhone og Mac kobles sammen via enten et eksisterende WiFi-netværk eller et ad-hoc WiFi-“computer-to-computer”-netværk. Hent guiden her.Pris: kr. 6,-

|