NemID med GemID

Hvis du har en bank, hvor du allerede i dag benytter dig af den "lavteknologiske" netbankløsning med et lille pap-kodekort med "engangskoder", er du sikkert helt tilfreds med den løsning. Nogen må have tænkt, at den alligevel ikke var så tosset endda, idet den nye NemID bygger på nøjagtig samme "teknologi". Men før som nu er det lidt bøvlet, at skulle huske at have det lille kodekort med sig overalt.En ny lille app til iPhonen gør det nu muligt, at gemme et billede, taget med iPhonen og sikre det med kode, så kun du har adgang til billedet af dit kodekort.

På den måde har du altid dit kodekort ved hånden. Naturligvis kan du også bruge programmet til alle mulige andre billeder, du ikke ønsker hvem som helst, skal kunne "snage" i - det kunne være billeder af pas og andre identitetspapirer m.v.

Hent GemID i AppStore her

Pris: kr. 6,-
|

Kensington Charging Dock

Nå, så blev jeg jo begavet af min kæreste med en ny lille ting til min iPhone. En skøn lille ting, som jeg længe har ønsket mig, men ikke havde set i denne form. Kensington har begået en lille dockingstation, der udover det man ellers får med, når man erhverver sig Apple's originale dock, også indeholder et lille eksternt batteri, der oplades i docken og derefter kan tages med i lommen, når man haster ud af døren med sin iPhone.Den giver ekstra batterilevetid og kraft nok til at lade en flad iPhone helt op igen, når man er på farten. Batteriet kan lades op i docken eller via et alm. USB/USB-mini.-kabel (det som de fleste små-billede-kameraer bl.a. benytter) tilsluttet eksempelvis en computer.

Et perfekt accessorie til iPhonen (og iPod iøvrigt). Læs mere om Kensington Charging Dock her. Fås bl.a. hos Humac.

Pris: kr. 499,-
|