Turn-by-Turn GPS i iPhone

En anden af de nye features ved iPhone OS 3.0 er muligheden for nu endelig at kunne få såkaldt "Turn-by-Turn" GPS. Kører du bil kender du måske allerede dette, da producenter som TomTom, Garmin og Navigon har lavet disse i årevis.

Det nye er, at man nu kan erhverve sig "software-delen" fra disse producenter og installere dem i sin iPhone og på denne måde kunne spare et apparat i sin taske/lomme/handskerum. Samtidig kræves der ikke internetforbindelse, som med det indbyggede google-map i iPhonen.

Her til morgen har Navigon således frigivet deres bud til en introduktionspris (frem til 30. juni) på kr. 559,-Der er kort over hele Europa (incl. DK) og dansk sprog og tale. Hele programmet og kort optager 1,65GB plads på iPhonen. Og så er der naturligvis integration med din iPhone adressebog m.m..

Se og læs mere her.
Hent programmet her.

Dem af os der sværger til hollandske TomTom må væbne os med lidt tålmodighed endnu - men inden for kort tid lancerer også de deres bud på "Turn-by-Turn" GPS. Pris og dato er endnu ukendt - men mon ikke de bliver presset af en hurtig lancering fra Navigon? Et yderst spændende tilbehør fra TomTom er dog deres "iPhone-holder", som kan sættes i forruden, give håndfri gps/tale og oplade iPhonen på turen - det fuldender ligesom produktet...

Se mere her.
|